Vil du holde til i Feng House`s skønne lokaler.
Bliv en del af fællesskabet og netværket i huset og benyt dig af mine skønne lokaler til yoga, bevægelse, behandlinger, workshop eller andet i mindre hold.
Jeg har et seperat rum som kan anvendes både til mindre holdundervisning og 1-1 behandlinger eller sessioner, derudover er der adgang til resten af huset, hvor der er et stort thekøkken og toilet. Der er behandlerbriks, behandlertaburet, stole, whiteboad, yogaunderlag til rådighed. Der er også et venteværelse til dine klienter.

Behandlerrum/undervisningslokale:
- Fast ugedag fra 8-17: 1250kr/måned.
- Fast halv ugedag i ugen i tidrummet: 8-12:30, 12:30-17 eller 12:30-17: 950kr/måned
- Fast ugeaften fra 17-22: 1050kr i måned.
 
Ønsker du at leje lokalerne til møde, workshop, uddannelse 1 enkelt dag, weekend eller lign. er dette også muligt, kontakt os for tilgængelighed.
Vi er behjælpelig med tilkøb af forplejning efter behov.
 
 

BIRTE FENGER

Mit højeste ønske er, at guide dig til din egen højeste bevidsthed, harmoni og balance.

Jeg er uddannet sygeplejerske, Reiki Mester og Mindfulness Instruktør.
Mine clairvoyante evner er en stor gave, og sådan har det været hele mit liv. I et tæt samarbejde med Universet, er jeg i et evigt udviklende spirituelt flow.

Jeg følger al udvikling globalt og inspireres yderligere til meditation, healing og clairvoyance - både i Danmark, England og Sydindien.

Mit hjertes vision og ønske er, at bidrage til, at vores energi skal være vores højeste unikke potentiale. Guddommeligt, flydende, glædesfuldt, kreativt og fyldt med kærlighed – et smukt livsflow.

Jeg er taknemmelig for altid at være kanal for den åndelige verden. I kontakt med Universets rådgivere, der består af opstegne mestre, guider, kære afdøde og engle. Herigennem modtager jeg healing og clairvoyance til dig og mig.

Jeg har mange års erfaring og mine behandlinger tilbydes dig, som har fysiske eller psykiske udfordringer, akutte såvel som kroniske. Behandlinger er også til dig, som ønsker at øge og udvikle din egen bevidsthed til større harmoni og balance.

Kærligst Birte Fenger
Jeg er clairvoyant og ser naturligt dit potentiale.

Jeg bruger mine evner til at guide dig fra nuet og ind i dit ypperste potentiale, således det giver genklang i samtlige områder i dit liv.

Jeg viser dig dine muligheder, du tager selv dine valg og dermed det fulde ansvar.
Feng House v/ Birte Fenger | Bredgade 5a, Herning  | Tlf.: 20252226