REIKI HEALING ACADEMY / Healing i børnehøjde for fagpersonale til særligt sensitive børn og børn og unge med særlige behov.
For mere information er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.
2025 2226
eller
namaste@birtefenger.dk

For det tværfaglige team på skoler og institutioner.

Dette kursus er til dig, som møder børn og unge i dit tværfaglige pædagogiske arbejde, som kræver en ekstraordinær indsats af dig, for at særligt sensitive børn, og børn og unge med særlige behov trives med øget indre ro, og dermed udvikler sig personligt med et større potentielle. 

Mit formål for dette special pædagogiske og terapeutiske kursus, - HEALING I BØRNEHØJDE, er at vi sammen kan tilgodese barnets behov for at skabe øjeblikkelig ro, for dem - i såvel indre som ydre kaotiske situationer.
Min tankegang omkring temaet, har jeg fra dagligdagen i min praksis, hvor forældre til særligt sensitive børn og børn og unge med særlige behov, - kommer til mig med behov for at jeg skal heale barnet. 

Min tilgang til teorien healing i børnehøjde, har jeg både i kraft af min sygeplejeuddannelse og min Mastergrad i Reiki healing. Jeg indvier dig på kurset i metoden, så du kan behandle barnet omgående, og der hvor behovet opstår. Jeg vil tilføje at du som bonus selv modtager healing, hver gang du behandler en anden. Se flere specifikationer om Reiki healing i menu REIKI HEALING ACADEMY.
 
Healing hjælper, stimulerer og støtter børnets trivsel. Healingen øger følelse af en indre ro, og dermed en bedre koncentration, samt en mere bevidst fornemmelse af kroppen.
Healings metoden er bl.a. beroligende for hjernens mange overaktive og ukontrollable impulser.

Børn og forældres tilbagemeldinger og oplevelser efter behandlingen:
Større mental koncentration.
Mere indre ro til at kunne overskue og accepterer andres nærvær og samvær.
De oplever at blive set og bekræftet under og efter healingen.
Øget selvværd.
General afslapning og øget opmærksomhed.
Mere sikre på sig selv.
Mindre aggressive.
Føler større tryghed og nærvær med nære relationer.
Mindre indre isolation og generelt større glæde.
 
Du kan med healingen give børnene en hurtig og effektiv behandling, som er øjeblikkeligt beroligende og giver tryghed i situationen, dette giver dem større overskud til at tackle og overskue almindlige daglige aktiviteter.
 
Kurset veksler mellem teori og praksis. Se flere konkrete specifikationer under menuen i Reiki 1 og Reiki 2. Healingen foregår altid i fuld påklædning, siddende eller liggende, og udelukkende i stilhed med focus på healingen.

Som kursusdeltager må du være indstillet på at udveksle healing til andre deltagere på kurset.
 
Kurset henvender sig til pædagoger og andre i det tværfaglige team, som arbejde med børn og unge, på skoler og institutioner, og andre sammenhænge for børn og unge med særlige behov, som eksempelvis, - særligt sensitive, hyperaktivitet, ADHD, autisme, indlæringsvanskeligheder.
 
Kurset kan både holdes i min praksis her i Ringkøbing, eller som et kursus på din institution/skole. Sidstnævnte fordre naturlige og overkommelige betingelser til dig fra min side.
Modul Reiki1.
Dato: 24 og 25 feb. 2020. kl 9:00 - 15:00 begge dage.
Modul Reiki 2.
Dato: 11 og 12 maj 2020. kl 9:00 - 15:00 begge dage.
Samlet pris: 6700 kr for Reiki modul 1 og Reiki modul 2, + 500 kr for kursusmateriale - formiddags - og eftermiddagskaffe/the m/brød.


 
Kærligst Birte Fenger
Feng House v/ Birte Fenger | Østergade 9, 6950 Ringkøbing  | Tlf.: 20252226